balk
foto1

U bent onze gast

Als het afscheid van het leven dichterbij komt, kiest vrijwel iedereen ervoor om thuis te sterven. Als dat voor u of uw naaste om welke reden thuis niet kan, dan is de hospice een goed alternatief. Tijdens uw laatste levensfase zorgen we er voor dat u als onze gast 'er mag zijn zoals u bent', omringd door professionele palliatieve zorg en liefdevolle aandacht in een huiselijke omgeving.

Wilt u weten of de hospice in Hoogeveen, gelegen in midden Drenthe voor u of voor uw naaste een fijne plek kan zijn? Kom vrijblijvend langs voor een informatief gesprek en kijk of de hospice het goede alternatief is voor uw thuissituatie. Iedereen die zich in de terminale levensfase bevindt met een levensverwachting korter dan drie maanden, kan een beroep doen of laten doen op onze hospice. Opname gebeurt in overleg met u of uw familie en met de huisarts, thuiszorg of specialist.

Regie behouden
Elk mens is uniek. Uw levensovertuiging, levensverhaal en levensstijl zijn bepalend voor de inhoud en de wijze van onze zorg. Daarom is ons uitgangspunt om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen zodat u zelf de regie behoudt van uw eigen leven.

Naasten
Als familie of naaste bent u ook onze gast. Wij zijn er om u als mantelzorger(s) te ontlasten. Het is aan u en in overeenstemming met de gast welk aandeel u wilt hebben in de zorg van uw naaste. In de hospice zijn verschillende faciliteiten zoals een logeerkamer en een koppelbed waar u gebruik van kunt maken om het samenzijn en de privacy zoals u die thuis gewenst bent, te evenaren. In moeilijke momenten geven vrijwilligers met liefde een luisterend oor. Wilt u als familie even apart zitten, dan kan dat in de familiekamer.

 

 


  knop vrienden
 
                  Willem de Boer Huis
Hospice Hoogeveen
Duymaer van Twistweg 2
7909 CB Hoogeveen
Telefoon: 0528 - 33 16 52
               info@hospicehoogeveen.nl
www.hospicehoogeveen.nl

De hospice is telefonisch
dag en nacht bereikbaar.