balk
foto2

Ons huis

Met vier gastenkamers is het Willem de Boer Huis een kleinschalig huis waar onze gasten 24 uur per dag worden omringd met medische zorg, liefde en aandacht. Het Willem de Boer Huis ligt aan de rand van de woonwijk De Weide in de directe omgeving van het ziekenhuis Bethesda, niet ver van het centrum en vlakbij een bos. Het huis heeft een zonnige patio en rondom het gebouw is een ruime tuin. Ons huis is geen sterfhuis maar een huis om waardig te sterven.

Gastenkamer
Onze gastenkamers bevinden zich allemaal op de begane grond. Elke kamer heeft openslaande deuren naar een eigen terras. Ook heeft elke kamer een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er onder meer een televisie, telefoon, internetaansluiting en een koelkast aanwezig. Op elke kamer staat een slaapbank zodat bezoek desgewenst kan blijven slapen. Onze kamers zijn warm en neutraal ingericht waarbij er ruimte is voor uw eigen 'spulletjes' zoals foto's of een schilderij. Zo kunt u uw kamer een vertrouwde sfeer geven.

Huiskamer
Het hart van de hospice is de huiskamer. Van hieruit werken de vrijwilligers en is er voor gasten en naasten gelegenheid om te zitten, te lezen, een spelletje te doen of (samen) te zijn. Aangrenzend vindt u een volledig ingerichte keuken. Van hieruit verzorgen de vrijwilligers de maaltijden voor de gasten en wordt koffie en thee geschonken.

Huisdieren
Bent u gehecht aan uw huisdier? Dan hoeft u geen afscheid te nemen als u bij ons komt. Ook een geliefd huisdier is van harte welkom, mits deze geen overlast voor de andere gasten veroorzaakt en uw naasten de zorg op zich nemen.

Eten en drinken
We proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de gast wat betreft eten en drinken. Daarbij gaat het niet alleen om wát u eet, maar ook wanneer.  knop vrienden
 

Willem de Boer Huis Hospice Hoogeveen
Duymaer van Twistweg 2
7909 CB Hoogeveen
Telefoon: 0528 - 33 16 52
info@hospicehoogeveen.nl