Corona maatregelen

Coronamaatregelen per 16 november 2021

Bezoekers op de kamer
• Bij klachten blijf je thuis en laat je je testen.
• Bezoekers moeten zich registreren. Dit kan genoteerd worden op een formulier bij gast op kamer bij binnenkomst.
• Ook het bezoek moet bij binnenkomst mondkapje op en handen desinfecteren.
• Het bezoek mag alleen het mondkapje af doen bij de gast op de kamer en alleen dan als de anderhalve meter is gewaarborgd.
• Maximaal 4 bezoekers per dag; maximaal 2 bezoekers tegelijk waarbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd moet zijn. Eerste contactpersoon is verantwoordelijk voor het verdelen van bezoek over de dag.
Het aantal van 4 bezoekers is exclusief partner en thuiswonende kinderen; net zoals thuis.
• Maatwerk in de laatste dagen; in overleg met de coördinator

Bezoek in huiskamer/keuken
Terughoudend beleid. Koffie/thee wordt door de vrijwilligers op de kamers gebracht. Bezoek kan hiervoor bellen (oproepsysteem van de gast). In principe geen bezoek in de woonkamer/keuken. Maar als er even een praatje gemaakt wordt met een bezoeker op 1,5 meter is dat mogelijk maar draag wel een mondkapje.

Gasten in huiskamer/keuken
Gasten mogen zich wel begeven in de gang/woonkamer/keuken op 1,5 meter als ze geen bezoek hebben.
Gasten zijn uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter welkom in de huiskamer.

Afbeelding1