balk
foto home2

Welkom bij Hospice Hoogeveen

Als het afscheid dichterbij komt, kiest vrijwel iedereen er voor om thuis te sterven te midden van dierbaren. Als dat om welke reden dan ook thuis niet kan, is onze hospice een goed alternatief. Want ook in de hospice is het mogelijk om te sterven te midden van eigen familie of dierbaren.

De hospice Willem de Boer Huis in Hoogeveen is een warm en gastvrij huis waar mensen in alle rust en geborgenheid hun laatste levensdagen doorbrengen. Ook is het voor terminale zieken mogelijk een korte periode in ons huis te verblijven om de naasten even 'rust' te geven. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, maatschappelijke achtergrond of levensbeschouwing. Met dank aan de Willem de Boer stichting die het financieel mede mogelijk heeft gemaakt dat in 2006 de hospice in Hoogeveen werd geopend.

Tijdens uw laatste levensfase zorgen we er voor dat u 'er mag zijn zoals u bent', omringd door professionele zorg en liefdevolle aandacht in een huiselijke omgeving. De laatste periode van iemands leven willen we zo waardevol mogelijk maken omdat we vinden dat ieder mens op eigen wijze moet kunnen leven én sterven.

Meer over de Hospice   Lees de verhalen


  knop vrienden
 

Willem de Boer Huis Hospice Hoogeveen
Duymaer van Twistweg 2
7909 CB Hoogeveen
Telefoon: 0528 - 33 16 52
info@hospicehoogeveen.nl